Tips på hur du slipper disken: Samkör så mycket mat som möjligt. Ska du ändå ha kokta grönsaker i din pastasallad, så låt de koka med i pastan de sista minuterna. Låt fisken ångas klar ovanpå potatiskastrullen. Koka och mixa "allt i ett" är verkligen diskvänligt! Kalla som varma soppor. [caption id="attachment_17033" align="alignnone" width="640"] När jag kokte potatis till min lax häromkvällen, lade jag i skalad vit sparris i det sjudande vattnet när ca 8 minuter återstod på potatisen.[/caption] [caption id="attachment_17034" align="alignnone" width="640"] ....och när bara några minuter kvar, så la jag ner delad grön sparris. Föredrar stekt grön sparris, men då hade jag fått diska en flottig stekpanna...[/caption] Mat som ätes med händerna spar ju in en del disk om ni är många. Så om ni är ett stort gäng, så satsa på "finger food! som t.ex hamburgare! Och kör det på grillen utomhus. Puss//Sandra