Så här gör du de fina äggen! Filmen är på engelska. Se även punkterna nedan. Se dock till att färgen är ätbar, rulla äggen försiktigt när kokta och har svalnat helt för att få skalet att krackelera. Eller knacka ägget med en tesked. Massera inte ägget (för när krämigt inuti kan det lätt gå i sönder) utan låt det rulla runt i färgen i påsen. Eller ännu enklare: färga i kallt vatten med valfri kulör. Lägg ner de kokta äggen med krackelerat skal däri och låt stå över natten i kylskåp. Lägg i kastrull med kallt vatten. Ta tiden när det börjar koka. 6 minuter. Iofs valfritt, men ej löskokt.. Spola i kallt vatten. Rulla/knacka ägget så skalet krackelerar. Lägg äggen i en plastpåse med några droppar valfri ätbar färg. Eller i färgat kallt vatten. Låt ligga över natten i kylskåp. Skala, dela i halvor och servera! Puss//Sandra