Kokböcker produceras mer än någonsin! Därför är det roligt när det kommer några som har det där lilla extra! Juiceverket - Juice, drinkar och detox. Norstedts Foto: Sima Korenivski Den perfekta boken för dig som gillar alkoholfria drinkar! (finns några recept med alkohol också) Roliga recept och bilder! Innehåller allt du behöver veta om frukt- och grönsaksjuicer och vilka redskap som är bäst. Du vet väl att det snabbaste sättet att frysa in is är att frysa in kokhett vatten?! Man blir glad av att bläddra och läsa i boken. Jag vill också sitta där med Sebastian Berggren, Claes Häggström, Niklas Junker och Andreas Wilson och dricka Juiceverkets fläderbrygd. Brödet - stjärnbagarens bröd i ditt kök, Håkan Johansson. Norstedts Foto: Richard Rönnerstam Håkan är världsmästare i bakning av söta bröd, även vunnit bagarnas VM 2014 och även medlem i svenska bagarlandslaget. Med sitt enorma kunnande och gedigna intresse delar han med sig av sina tips och finfina brödrecept. Du hittar både surdegsbröd, pizza, klassiker och söta bakverk. En bra gå bort present till den passionerade hemmabagaren! Green Kitchen Travels - David Frenkiel & Luise Vindahl. Norstedts Min personliga favorit! Har deras första bok och läser deras blogg. Ljuvliga vegetariska recept med influenser från hela världen och fantastiska matbilder! Historien bakom just denna boken gör mig alldeles varm inombords. David och Luise tog ledigt från sina jobb och åkte iväg med sin då 7 månader gamla dotter Elsa, för att resa jorden runt. I denna fina bok har de samlat några av sina bästa upplevelser och matmöten.