Snåla inte med servetterna till plocket. Förbered så mycket du kan. Kyl drycker i god tid, gärna utomhus, så lämnar du kylen fri för maten. Välj den maten du känner dig bekväm med. Ska du laga något nytt så provlaga innan om möjligt. Knytkalas är underskattat. Fungerar lika bra på en 3-rätters som en buffé. Någon gör förrätten en fixar desserten eller plocket, dryck fixar kanske var och en själv. Huvudsaken att man hjälps åt. Även att laga all mat ihop under dagen och sen mötas upp igen på kvällen, är även det väldigt trevligt och mysigt. Drick de riktiga bubblorna till förrätten eller plocket och ta "fulbubblet" till tolvslaget. Och snåla på varken leenden, ödmjukheten, nyårsstassen eller maten. Nog för att man kan fira och äta gott alla andra dagar på året med, men nu firar vi att vi ska få uppleva och leva ännu ett härligt år! Och vara tacksamma för det som varit. Och glöm inte bort dom som är ensamma. Hälsa på, bjud in! Sprid värme och kärlek. [caption id="attachment_15776" align="alignnone" width="640"] Gott nytt år! Puss & kram![/caption] Gott nytt år! Puss, Sandra