[caption id="attachment_25732" align="alignnone" width="700"] Torsk som får tillagas i ugn med kokosgrädde, chili och lime. Lättlagad maträtt som sköter sig själv efter några förberedelser, servera gärna med ris. Foto Charlotte T Strömwall[/caption] Torsk med kokos, chili och koriander Krämig och enkel torskrätt med asiatiska smaker. Mango, koriander och cashewnötter ger verkligen det där lilla extra! Gott med ris till. Antal: 4 portioner Tid: 20 minuter 600 g torskfilé salt och peppar 400 ml kokosgrädde 2 st limefrukter, saft + finrivet skal 1 st färsk röd chilifrukt, typ spansk peppar, hackad eller tunt skivad 250 g fryst och tinad mango Tillbehör 4 port kokt ris 1 kruka färsk koriander, grovt hackad 1 dl cashewnötter, grovt hackade TORSK MED KRÄMIG KÅL OCH KNAPRIGT BACON - RECEPT Tips! När du väl förberett sköter det mesta sig själv. Snabbt och lätt! Använd färsk eller fryst och tinad torskfilé. Du kan även använda lax, kolja eller torskblock om du vill. Kokosgrädden kan bytas ut mot vanlig kokosmjölk för färre kalorier. Gör så här! Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Sätt ugnen på 200˚ varmluft. Salta och peppra torsken och lägg i en ugnsform. Blanda kokosgrädde, lime och chili. Häll över fisken och tillaga i övre delen av ugnen i 15 minuter. Lägg mangon över fisken och tillaga i ytterligare 5 minuter. Fisken ska vara vit och fast i köttet. Servera direkt med ris, koriander och nötter. ÅNGKOKT TORSK MED ÄGGSÅS - RECEPT Recept & styling Sandra Palmqvist Foto Charlotte T Strömwall