[caption id="attachment_25858" align="alignnone" width="700"] Servera en sallad av krispiga primörer som sparris och rädisor i en fräsch citronmarinad. som komplement på en buffé, till grillat kött, fisk eller fågel eller som en lättare lunch med bröd, smör och ost. Även god till en charkbricka.[/caption] chévre med grön sparris, rödlök och valnötter - recept Sallad med sparris och rädisor Servera en sallad av krispiga primörer som sparris och rädisor i en fräsch citronmarinad. som komplement på en buffé, till grillat kött, fisk eller fågel eller som en lättare lunch med bröd, smör och ost. Även god till en charkbricka. Antal: 4– 6 bufféportioner Tid: 15 minuter 16 stycken gröna sparrisstänglar 1 knippe rädisor, ca 20 rädisor 3 msk pressad citronsaft 3 msk olivolja salt och peppar 65 g ruccolasallad Tips! Innan du blandar i ruccolan, kan den marinerade sparrisen och rädisorna förvaras i kyl. Baconlindad grön sparris - recept Gör så här! Bryt av den nedre träiga biten på sparrisen. Skiva sen sparrisen i tunna bitar. Ansa, skölj och skiva rädisorna. Lägg allt i en skål. Häll på citronsaft och olja och massera in det med rena händer. Servering: Blanda med ruccolasallad och servera direkt.