[caption id="attachment_25322" align="alignnone" width="700"] En annorlunda wrap som är enkel att göra till både en person eller flera. Och egentligen kan du fylla med vad som helst, men brieost och salami är ju såååå gott ihop! Foto Christina Uhlin[/caption] Varm tortilla-wrap med ägg, salami och brie 1 portion Tid 15 minuter 2 ägg 1 krm salt 1 krm svartpeppar 1 msk vatten 1 tsk olja 20 g skivad salami 50 g brie 1 tortillabröd, medium 30 g rucola Tips! Välj mager ost om du vill minska på kalorierna. Finns många olika magra varianter. Men någon sorts ost i är nästan ett måste... Om ej salami, så är det gott med kalkonpålägg, rökt skinka, kallrökt lax eller stekt svamp. Om svamp så stek den innan du påbörjar din omelette. Värmehåll den i ugnen under tiden. Gör så här! Knäck äggen i en skål och vispa lätt med salt, peppar och vatten. Häll i en varm stekpanna med oljan, ca 15 cm i diameter. Lägg på salamin och sen brieosten. Lägg tortillabrödet ovanpå och låt ligga tills du ser att omeletten börjar bli gyllene i kanterna. Ha medelvärme. Svårt att se? Ta en stekspade och lyft försiktigt i kanten så ser du kanterna undertill lite mer. Vänd upp på en tallrik så tortillabrödet ligger neråt (så när du rullar ihop din wrap så är tortillabrödet ytterst) Lägg på rucola, rulla ihop och ät direkt. [caption id="attachment_25323" align="alignnone" width="700"] Foto Christina Uhlin[/caption] Recept Sandra Palmqvist Foto Christina Uhlin