[caption id="attachment_22565" align="alignnone" width="700"] Färskpotatis går utmärkt att rosta! Toppa med en god krämig räkröra. servera som en enklare lunch med en sallad eller som ett matigt tilltugg.[/caption] Ugnsrostad färskpotatis med räkröra Perfekt inte bara som plockmat, utan även som en lunch med en sallad! Antal: 4 pers Tid: 30 minuter 400 g färskpotatis ½rödlök 200 g skalade räkor 1/2 dl majonnäs 2 msk hackad dill citronsaft salt och peppar Garnering dill, citron Gör så här! Sätt ugnen på 225°. Skrubba potatisen ren och vänd runt i lite olja. Lägg potatisen i en form och ugnsbaka i ca 20 minuter. Gör fyllningen under tiden. Finhacka löken och blanda ihop med räkor och resten av ingredienserna. Smaka av. Öppna upp färskpotatisen precis som med en bakad potatis och klicka på röran. Garnera med dill och citron! Recept & styling: Sandra Palmqvist Foto: Sophie Håkansson