[caption id="attachment_22540" align="alignnone" width="700"] Enklaste och godaste tonfiskröran i bröd. Toppat med kokt ägg, rucola och rödlöksringar.[/caption] Tonfiskröra i bröd Kall tonfiskröra i tunnbröd eller på knäckebröd är en riktig somrig favoriträtt hos mig! Antal: 2 port Tid: 30 minuter 1 burk tonfisk i vatten 1/2 dl små kapris 1/2 st rödlök 1/2 dl lättmajonnäs 1 dl gräddfil 1/2 dl hackad dill, ca 10 g salt och peppar Tillbehör tortilla- eller tunnbröd rucola, kokt ägg, kapris, rödlök Tips! Det går bra att byta ut mejeriprodukterna mot 2 dl keso för ett magrare alternativ. Gör så här! Häll av tonfisken och kaprisen väl. Skala och finhacka rödlöken. Rör ihop majonnäs och gräddfil. Vänd ner allt i majonnäsblandningen och smaka av med salt och peppar. Servera i tunnbröd eller tortillabröd med kokt ägg, rucola, lite mer kapris och rödlöksringar. Recept & styling: Sandra Palmqvist Foto: Helene Linsjö