[caption id="attachment_26185" align="alignnone" width="1960"] Baka enkla och goda bullar med lemoncurd och kokos på färdig pizzadeg! Lättbakade och söta bullar. Går bra att fylla med sylt och vaniljkräm med om du vill.[/caption] Tycker du det är svårt att baka vetebullar? Då är det här för dig. En färdig pizzadeg går nämligen hur bra som helst att baka söta bullar på. Det blir inte likadant som riktiga vetebullar, men jag lovar att bullarna är goda. Dessa söta bullar på färdig pizzadeg fyller jag med lemoncurd och kokosflingor, men du kan givetvis fylla bullarna med vaniljkräm och sylt eller en bärkompott om du hellre vill det. Recept på bullar med vaniljkräm och rabarberkompott hittar du längre ner i inlägget. Söta bullar med lemoncurd och kokos på färdig pizzadeg 12 stycken 40 minuter 1 st färdig pizzadeg, rektangulär 400 g 320 g lemon curd 0,75 dl kokosflingor Till pensling 25 g smör 0,5 dl kokosflingor Så här gör du söta bullar på färdig pizzadeg! Veckla ut pizzadegen. Skär i 12 rutor. Spritsa ut lemoncurd, fördela kokos ovanpå. Vik/nyp ihop varje ruta till en bulle och se till att tätt. Lägg med skarven ner i bullformar av papper. Baka i mitten av varm ugn, varmluft 225° i ca 10 minuter. Ska bli fint gyllene. Håll koll, alla ugnar fungerar olika. Under tiden smält smöret. Ta ut, pensla bullarna med det smälta smöret och strö över kokosflingor. Ät bullarna ljumna. Bullarna går bra att frysa, men pensla då vid servering och värm de gärna lite innan pensling och garnering. RECEPT - VETEBULLAR MED LIME, VIT CHOKLAD OCH MANDELMASSA Tips! Testa att bryna smöret. Blir en helt annan smak och är väldigt gott. Smält smöret och fortsätt smälta det tills gyllene och ljusbrunt och det börjar lukta nötigt och lite karamell. Pass upp så det ej bränns vid. En ”vanlig” rektangulär pizzadeg ger lite mindre bullar och en ”pan-pizza deg” ger lite större och fluffigare bullar. RECEPT - BULLAR MED VANILJKRÄM OCH RABARBERKOMPOTT PÅ FÄRDIG PIZZADEG [caption id="attachment_26188" align="alignnone" width="800"] Baka bullar med pizzadeg? Javisst! Testa ska du se att med söt fyllning som vaniljkräm och kompott blir det supergott, och lättbakat![/caption] Recept Sandra Palmqvist Foto Christina Uhlin