[caption id="attachment_17686" align="alignnone" width="564"] Än är det svamptider, passa på att göra denna smarriga och enkla pizza![/caption] Pizza med tre sorters ost och gula kantareller Snabblagat, enkelt och gott! ♦2-4 port ♦40 min 1 färdig pizzadeg, t.ex färsk surdeg 1 dl riven parmesan, ca 50 g 1 brk ricotta 250 g 200 g burrata 200 g kantareller Tillbehör En handfull ruccola istället för tomatsås kör vi rostade tomater ca 250 tomater, lite olivolja, salt, peppar, en nypa strösocker. Rosta på 250° i ca 10 minuter. Baka ut degen enligt instruktioner. Lägg på bakpapper. Sätt en tom plåt i mitten av ugnen och sätt ugnen på 250°. När du bakat ut pizzadegen, och den är färdigjäst, bred på ricottan, lämna en kant runtom. Bryt isär och lägg på mozzarellan, strö över parmesanen. Ta ut den förvärmda plåten och lägg på bakpappret med din pizza. En förvärmd och riktigt varm plåt gör bottnen knaprigare. Tillaga i cirka 12-15 minuter. Under tiden ansa och stek kantarellerna. Först utan matfett så vätskan får koka bort, tillsätt sen 1 klick smör, salt och peppar och fortsätt stek. Tomaterna kan få åka med samtidigt i ugnen med pizzan, fast i en egen form med lite olja, salt, peppar och en nypa socker. När Pizzan är klar, ta ut ur ugnen och lägg över de nystekta kantarellerna och de rostade tomaterna. Toppa med ruccola och servera. Recept: Sandra Palmqvist Foto: Sophie Håkansson PUSS//Sandra