[caption id="attachment_19713" align="alignnone" width="684"] Saftig och superenkel att baka! Pumpa, choklad och mandel är dessutom en riktigt fin kombo![/caption] Pumpa- och mandelkaka med chokladtopping En saftig mazarinkaka på endast 5 ingredienser! Antal: 12 bitar Tid: 1 timme 30 minuter 400 g pumpa t.ex butternutsquash 400 g mandelmassa 4 medelstora ägg 1 ½ dl strösocker 2 dl färdig mörk chokladkräm, t.ex Kung Markattas 1. Skala och riv pumpan grovt på ett rivjärn. Riv mandelmassan grovt. 2. Blanda ihop väl med ägg och socker. 3. Häll upp i en bakpapperklädd springform med avtagbar botten. Baka i varm ugn på 150° i 45-50 minuter. 4. Låt svalna innan du brer på chokladkrämen. Ställ kallt över natten. Servera den rumstempererad. Recept: Sandra Palmqvist Foto: Sophie Håkansson