[caption id="attachment_16953" align="alignnone" width="631"] Mm..cheesecake är aldrig fel. Oavsett om Kungen fyller år eller inte![/caption] Sandras Pina Colada cheesecake • 12 bitar • 1 tim och 30 min 100 g smör 150 g mördegskex, ca 25 st 1/2 dl riven kokos Fyllning 150 g krossad ananas (avrunnen vikt) 300 g vit choklad 1 burk kokosgrädde, ca 400 g 1 dl florsocker 200 g naturell färskost 4 ägg Topping ca 1 liter färska jordgubbar vit choklad rostad riven kokos 1.Sätt ugnen på 200°. 2.Smält smöret. Krossa kexen till smulor i en mixer. Blanda ihop smöret, kexsmulorna och kokos. Tryck ut smeten i en bakpappersklädd form med avtagbar botten, ca 24 cm i diameter. Baka i mitten av ugnen i 5 minuter. Ta ut och sänk ugnsvärmen till 175°. 3.Låt ananasen rinna av ordentligt. Hacka chokladen och smält över vattenbad. Vispa under tiden ihop kokosgrädde (se till att inte få med kokosvattnet i bottnen av burken), florsocker och färskost. Rör ner den smälta chokladen i gräddblandningen och tillsätt ananas. Tillsätt äggen ett i taget. 4.Häll smeten över bottnen och baka i ugnen i ca 45 minuter. Låt den gärna svalna helt före servering. Det går utmärkt att låta den stå till dagen efter. 5.Garnera med jordgubbar, hackad vit choklad och rostad riven kokos vid servering. Tips! Något tidigt för jordgubbarna än kanske. Köp frysta och sjud ihop med lite socker till en kompott och servera den ljummen till! Recept: Sandra Palmqvist Bild: Christina Uhlin Puss//Sandra