[caption id="attachment_12414" align="alignnone" width="430"] Perfekta påskfrukosten till många![/caption] Om frukost till många i påsk, så är detta ett kanontips! Gör så här; Ta en muffinsplåt, smörj plåten. Om du inte har en muffinsplåt, så funkar små kokotter eller koppar som tål ugnsvärme, men en muffinsplåt är bäst om ni är många. Fyll med kantskurna och utkavlade brödskivor, ca 1-1,5 brödskiva/muffinshåla (konstigt ord, men du vet vad jag menar..) Om du av någon anledning inte äter bröd, så kan du klä "muffinshålan" med t.ex lufttorkad skinka. Om många släktingar på besök och budgeten är låg (eller du vill behålla den fina skinkan för dig själv...) så välj vanlig skinka, typ frukostskinka. Fräs upp spenat, fint skuren purjolök i valfritt matfett tills mjukt. salta och peppra. Fördela i ovanpå brödet/skinkan du har i "muffinshålen". Om du vill, strössla ner riven västerbottenost. Knäck ett ägg i varje håla. Tillaga i mitten av varm ugn på 200° i 12-15 minuter. Vitan ska bli vit och fast, men gulan fint krämig! Strö över lite flingsalt vid servering! Till en muffinsplåt med 12, behöver du; 12-17 brödskivor, eller 12-17 skivor skinka 1/2 purjolök ca 100 g färsk spenat ca 1 dl riven västerbottenost, eller annan lagrad ost 12 ägg Puss//Sandra Bild: Privat Instagram