Daniel Roos var även i år, för tredje gången, ansvarig för desserten på nobelmiddagen. Inte illa pinkat om man säger som så och jag tror att jag kommer lära mig väldigt mycket i hans work shop! Recept och film - Fyllda chokladägg Bakom kulisserna - påsken 2016! Jag har skrivit om det förr. Och det gäller fortfarande. Påsken är en av mina favorithögtider. Julen förknippas oftast med stress, köphysteri och massa måsten. (brukar iofs vara bra på att undvika det). Kring midsommar är det min födelsedag och jag vill hellre fira den än midsommar. Eller en kombo av de båda. Påsken däremot är extra välkommen för den brukar oftast vara mysigare och lugnare. Inte samma hets. Nu brukar min familj samlas hos min mormor varje påsk. Det är sillfrukost, konstrunda och middag på kvällen. Och den som inte vill följa med eller hellre tar en tupplur eller en promenad, får göra det utan att någon höjer på ögonbrynen. Fast angående påskgodis, så gör vi nog tusan inget sådant! Får hoppas på fina tips från Daniel Roos. Recept - påskens sötaste tryffelkakor! PUSS//Sandra