[caption id="attachment_24978" align="alignnone" width="700"] Lättlagad pastarätt med salsiccia, rödlök och rucola. Den färska sasiccian sätter snabbt smak på maträtten.[/caption] Pappardelle med salsiccia och stekt rödlök Den bredaste pastasorten pappardelle smakar fantastiskt med färsk salsiccia som steks ihop med rödlök och ruccola. Antal: 2 portioner Tid: 15 minuter 2 färska salsiccia, ca 80 g/korv 1 msk olja 1 rödlök 65 g ruccola salt peppar 2 portioner papardelle pasta Tips! Att använda färsen i färska korvar är ett snabbt och enkelt sätt att få en färsrätt med mycket smak. Givetvis kan du steka eller grilla den färska korven hel, men det är gott att ta ur färsen och steka i små bitar på det här sättet. Prova! [caption id="attachment_24979" align="alignnone" width="700"] Nymalen svartpeppar är ett måste när jag äter pasta. och gärna parmesan med.[/caption] Gör så här! Dela salsiccian och ta ur färsen ur korven. Skala och skiva löken. Koka upp vatten till pastan. Under tiden du kokar pastan (torkad 8-10 minuter, färsk ca 2 minuter), stek korvfärsen genomstekt ihop med skivad lök, vänd ihop med rucola i pannan, salta och peppra. Servera med nykokt papardelle pasta och om du vill nyriven parmesan. Recept & styling Sandra Palmqvist Foto Christina Uhlin