[caption id="attachment_19932" align="alignnone" width="680"] En enkel vegetarisk rätt på sojaproteinet Oumph som fått ugnsrostas med BBQ-sås. Serveras med saffransstekt blomkål. Riktigt, riktigt gott![/caption] Oumph i bbq-sås med blomkål i saffran 6 portioner 45 minuter 600 g naturell oumph, The pure chunk salt och peppar olja 2 dl bbq-sås 500 g blomkål, ca 1 huvud 1 påse saffran, 1/2 g Sätt ugnen på 225°. Tina din frysta oumph. Ugnsrosta oumph i en form med salt, peppar, lite olja och bbq-sås. Rör runt då och då. Det ska få fin färg, ca 20 minuter. Dela blomkålen i mindre bitar och förväll några minuter. Stek sedan i olja, smaksätt med salt, peppar och saffran. När oumphen fått färg, servera med den saffransstekta blomkålen. Tips! Oumph är ett framställt protein baserat på sojabönan och som kan vara ett alternativ till kött. Det finns i många olika smaksättningar, men till detta recept så använd så neutral som möjligt. Om du ej hittar oumph så kan du göra receptet med ugnsrostad palsternacka istället. Recept och styling: Sandra Palmqvist Bild Christina Uhlin