Denna omelett på två ägg är väldigt mättande och tokenkel att göra! Jag åt den till lunch när jag jobbade hemma i torsdags, men passar lika bra till middag såväl som till en större helgfrukost eller brunch! Ägg är en utmärkt proteinkälla och ger bra mättnad. Omelett med kalkon och ost 1 port 2 ägg 2 msk vatten 1 krm salt 1 krm svartpeppar 1 krm torkad timjan 1 tsk neutral olja 4 skivor kalkon 4 skivor vällagrad ost 1 stor näve färsk babyspenat Vispa upp äggen med vatten och kryddor. Värm en liten panna, på ca 15 cm i omkrets, häll ner oljan, häll sen ner äggen. låt småputtra på medelvärme. När äggen börjar stelna, lägg på ost och sen kalkon. efter ca 1 minut lägg över spenaten och låt det stå 2 minuter. Ta av från värmen, vänd ihop och lägg upp på tallrik. Servera med mer sallad om du vill. Jag valde att servera med svenska tomater och gurka och lite senapsvinegrette. Smaklig spis! PUSS//Sandra