[caption id="attachment_15011" align="alignnone" width="580"] Kladdig, chokladig och saftig på en och samma gång![/caption] MAGGIS KALORIBOMB ● ca 24 st 1 pkt mariekex, 200 g 200 g sötmandel 400 g smör 50 g vit choklad finrivet skal av 1 citron finrivet skal av 1 apelsin 5 dl strösocker 4 ägg Mjölkchokladtryffel: 100 g smör 300 g mjölkchoklad/ljus choklad Garnering: en bit Marschoklad eller annan choklad 1. Sätt ugnen på 200°. 2. Lägg mariekex och sötmandel i en matberedare och kör tills det är smuligt. Smält smöret och hacka chokladen fint. Blanda allt för hand i en skål tillsammans med skal av citron och apelsin samt sockret. 3. Rör ner äggen och blanda väl. Häll upp i aluminiumformar, ca 7 cm i diameter. Sätt in i ugn 10–12 minuter tills de är gyllenbruna. 4. Mjölkchokladtryffel: Smält smöret. Hacka chokladen och vänd ner den. Ta från värmen och rör tills det smält ihop. Låt tryffeln svalna och bred på när även kakan svalnat lite. Garnera med valfri chokladbit. Blir 6–8 bitar på en liten mars. TIPS! Om du vill så lägg även några enstaka havssaltflingor på chokladtryffeln innan den stelnat helt! Kram//Sandra (och mamma Maggi)