[caption id="attachment_25394" align="alignnone" width="700"] Lättlagad smördegspaj med stark korv, rostad paprika och kronärtsskocka. God och enkel! Foto Christina uhlin[/caption] Lättlagad smördegspaj med korv, paprika och kronärtskocka Antal: 4 portioner Tid: 45 minuter 200 g kryddig korv 150 g grillad paprika 5 st kronärtskockshjärtan 3 ägg 2 dl smaksatt creme fraiche, t.ex tomat och örter 1 smördegsrulle, 250 g gärna rund Tips! Går bra att göra pajen med t.ex salami/påläggsvarianten med. Grillad paprika kan vara dyrt. Köp färsk och rosta själv i ugn. Skalet kan du dra av enkelt om paprikan får ligga i en påse i kallt vatten efter den rostats. Paprikan kan ersättas med soltorkad tomat om paprika ej är en favorit. Givetvis kan du själv smaksätta din creme fraiche. Så här enkelt gör du smördegspaj med korv och paprika! Dela korven, skär paprikan i mindre bitar, häll av och dela kronärtskockorna. Rör ihop äggen med creme fraichen. Smörj en rund form med avtagbar botten och klä botten med bakpapper. Lägg i smördegen. Lägg i krämen, lägg korv, paprika och kronärtskocka ovanpå. Tillaga klart i mitten av varm ugn på 200° varmluft i ca 30 minuter. Låt stå 15 minuter, servera sedan. PAJ MED RÄKOR, BRIE OCH SPENAT - RECEPT Recept & styling: Sandra Palmqvist Foto Christina Uhlin