[caption id="attachment_22937" align="alignnone" width="700"] En lättlagad stroganoff på kyckling och smak av dragon och rökig barbequesås. Servera med ris och broccoli så har du en vardagsrätt.[/caption] Kycklingstroganoff med dragon God vardagsrätt där dragonen och den rökiga bbq-såsen sätter extra piff. Antal: 4 Tid: 40 minuter 1 gul lök 1 st paprika 600 g strimlad kyckling (om du använder benfritt lårkött tänk på att det behöver längre tillagning än t.ex kycklingbröst) salt och peppar olja 2 dl rökig BBQ-sås eller 2 dl vanlig eller smaksatt tomatsås om du inte vill ha röksmaken. 2 dl blandad kycklingbuljong av tärning eller flaska 2 dl lätt-crème fraiche ½ dl hackad färsk eller 3/4 msk torkad (ta gärna lite extra till garnering/topping) Tillbehör kokt ris, brocoli eller annan grönsak. Även gott med pasta. Gör så här! Skala och skiva löken, strimla ner paprikan. Lägg i en varm panna med olja och stek ihop med kycklingstrimlorna och stek under omrörning ca 10 minuter. Salta och peppra. Tillsätt bbq-sås, buljong, dragon och creme fraiche. Sjud 5-7 minuter och smaka av. Servera. Recept & styling: Sandra Palmqvist Helene Linsjö