[caption id="attachment_25205" align="alignnone" width="700"] Godaste skaldjurspastan som är både snabblagad, enkel och på få ingredienser![/caption] Krämig skaldjurspasta på 5 ingredienser Krämig pasta, men ändå inte särskilt kaloririk. Krämigheten får vi av mjukost med smak av kräftor. Supergott, snabbt och lättlagat! Antal: 4 port Tid: 30 minuter ½ purjolök olja till stekning 2 dl blandad fiskbuljong av konc fond eller tärning 400 g kräftost (mjukost) salt och peppar 200 g kräftstjärtar 4 port kokt spaghetti Tips! Gillar du inte skalade kräftstjärtar, går det lika bra med räkor eller musslor med för den delen. Vill du hellre ha räkor, byt ut kräftosten mot räkost. Eller varför inte mjukost med bacon, och sen toppa pastan med överdrivet mycket bacon som är härligt knaperstekt? Mums! ½ dl hackad dill är gott att ha om du vill. Gör så här! Ansa, skölj och dela purjolöken i mindre bitar. Fräs mjuk i en stekpanna på medelvärme med lite olja. Häll på buljong och kräftost och låt sjuda några minuter. Smaka av med salt och peppar. Lägg ner kräftstjärtar och dill strax innan servering. Servera med nykokt spaghetti. Recept & styling Sandra Palmqvist Foto Christina Uhlin