[caption id="attachment_24219" align="alignnone" width="700"] Denna krämiga sill är gjord på yoghurt och därför ej så tung. Dillen sätter fin smak, men vill du ha ännu mera smak så kan du vända ner tärnat äpple eller fint riven pepparrot.[/caption] Krämig yoghurtsill med dill Fräscht inslag på julbordet. Antal: 4– 6 bufféport Tid: 15 minuter 1 förp 5-minuterssill, 420 g 3 dl tjock yoghurt, tex turkisk 1 ½ dl finhackad dill, ca 40 g salt och peppar ev några droppar saft av citron Gör så här! Låt sillen rinna av ordentligt och skär den sedan i mindre bitar. Mixa ihop yoghurt och dill med stavmixer. Smaka av med salt och peppar. Pressa eventuellt i några droppar färsk citronsaft för extra smak. Blanda ner sillen. Låt gärna stå och dra i 1–2 dagar i kylen innan servering. Recept & styling Sandra Palmqvist Foto Christina Uhlin