[caption id="attachment_24775" align="alignnone" width="700"] Krämig sill med vitlök och parmesan och lite persilja. krämigheten kommer från tjock yoghurt. En fräsch och smakrik sillinläggning till midsommar.[/caption] Krämig sill med vitlök och parmesan En riktigt fin smakkombination! Antal: 4 port Tid: 20 minuter 1 förp 5-minuterssill à 420 g 2 vitlöksklyftor (ta en tredje klyfta om du gillar när det blir stark vitlökssmak) 3 dl tjock yoghurt, t.ex grekisk- eller turkisk 1 dl finhackad persilja 100 g parmesan, fint riven salt och peppar Tips! Sillen håller ca 3 dagar i kyl om den ej åkt in och ut från kylen för många gånger. Går utmärkt att förbereda 1-2 dagar innan servering. Gör så här! Låt sillen rinna av ordentligt och skär den sedan i mindre bitar. Skala och riv vitlöken fint. Rör ihop med yoghurt, persilja och finriven parmesan. Rör gärna så krämen blir jämn. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner sillen. Låt gärna stå och dra i 1 dag innan servering. Recept & styling Sandra Palmqvist Foto Helene Linsjö