[caption id="attachment_25019" align="alignnone" width="700"] Kräftskagen är ett gott och enkelt tilltugg att laga.[/caption] Kräftskagen på fröknäcke - enkelt och gott tilltugg Beroende på hur du bryter ditt fröknäcke så blir det olika många bitar. Jag bröt ett portionsfröknäcke i ca 4 bitar och då räcker röran till ca 16 bitar och 4–6 personer totalt. Mängd:2 1/2– 3 dl Tid: 15 minuter ½ rödlök 150 g kräftstjärtar, avrunna 1 dl majonnäs 20 g hackad dill 2–3 droppar citronsaft salt och peppar Tillbehör fröknäcke Topping, valfritt 25 g röd rom, t ex löjrom, forellrom eller caviarmix Tips! Röran håller ca 3 dagar i kyl och röran är även god i en bakpotatis eller på en kavringsmacka som lättare lunch. Magrare? Byt ut hälften av majonnäsen mot turkisk yoghurt. Receptet innehåller mycket dill, minska på mängden om du vill. Gör så här! Hacka löken fint. Rör ihop med resterande ingredienser. Smaka av med salt och peppar. Dela fröknäcket i mindre bitar. Lägg på röran och garnera precis vid servering. Recept & styling Sandra Palmqvist Foto Christina Uhlin