[caption id="attachment_19906" align="alignnone" width="690"] Krämig fudge på både mörk och vit choklad med mintsmak från polkagris![/caption] Julig chokladfudge med polkagris 20 bitar 1 timme 100 g polkagris 200 g mörk choklad 200 g vit choklad 1 burk kondenserad mjölk, ca 400 ml 4 kakor, t.ex chocolate chip cookies Gör så här! Krossa polkagrisen. Hacka chokladen fint var för sig. Smält försiktigt var för sig över varmt vattenbad i olika skålar. Fördela hälften av den kondenserade mjölken i den mörka chokladen och rör snabbt ihop. Häll upp direkt i en bakpappersklädd avlång brödform, ca 10x25 cm. Krossa kexen slarvigt, strö över och tryck till lite. Sätt i kyl. Tillsätt resterande kondenserad mjölk till den smälta vita chokladen och rör snabbt ihop. Blanda ner ½ dl krossad polkagris i smeten. Häll ner i formen, över den mörka chokladen och strö över resterande polkagris-kross. Låt fudgen stelna helt i kyl i minst 1 timme. Skär sedan upp och servera! Tips! Kondenserad mjölk och smält choklad går ihop och tjocknar snabbt, så rör verkligen ihop det snabbt. Förvara helst inte denna fudge i kyl. Polkagrisen på toppen smälter och klibbar, men om det inte bekommer dig, så kör på. Annars svalt och mörkt. Recept och styling: Sandra Palmqvist Foto: Christina Uhlin