[caption id="attachment_17874" align="alignnone" width="700"] Med hjälp av mörk choklad, nötter och jordnötssmör får du ett julgodis som inte bara är enkelt att göra, utan nästan lite nyttigt.[/caption] Chokladnötter Choklad och nötter är en kombo som aldrig blir fel! • ca 50 st • 40 min + tid att stelna 200 g hasselnötter 300 g mörk choklad 1 nypa salt 200 g crunchy jordnötssmör 1.Torrosta hasselnötterna i en panna tills skalet blir mörkt. Ta bort skalen genom att gnugga runt nötterna i en handduk. 2.Finhacka chokladen och smält den över varmt vattenbad. 3.Låt chokladen svalna något. Rör sedan ner nötterna, salt och jordnötssmör. Låt svalna lite till. När det svalnat något rinner inte chokladen ut och det är lättare att klicka ut smeten. 4.Klicka ut smeten på en bakpappersklädd bricka. Låt stå svalt och mörkt men inte i kylskåp. PUSS//Sandra Recept och styling Sandra Palmqvist Foto Christina Uhlin