Hasselnötskaka med smak av kaffe ca 24 bitar 200 g digestivekex 200 g hasselnötter 400 g smör 4 dl strösocker 4 ägg 200 g naturell färskost ½ dl snabbkaffepulver ca ½ dl florsocker att söta toppingen med Lägg digestivekex och hasselnötter i en matberedare och kör tills det är krossat och smuligt. Smält smöret och blanda ihop med krosset i en skål tillsammans med sockret. Blanda väl och tillsätt till sist äggen och blanda runt. Häll upp smeten i en bakpapperklädd form, ca 35x25 cm i storlek och ca 8 cm djup. Baka i mitten av varm ugn på 200° i ca 25 minuter. Vispa ihop färskost, kaffepulver och florsocker. Ta mer florsocker om du vill ha sötare. Kakan är ganska söt. Låt kakan svalna helt innan toppingen bredes på. Garnera med hackade hasselnötter om du vill. TIPS! Om du vill frysa kakan, bör den frysas utan topping, men den håller 5-6 dagar i kylskåp. Gillar du inte kaffe så är det gott att smaksätta färskosten med t.ex cest av citrus, finriven vit choklad, vanilj eller varför inte prova lakritspulver? Eller ät kakan precis som den är. Utan topping. Det är också gott. Går bra att byta ut hasselnötterna mot t.ex mandel om du hellre vill det. PUSS//Sandra