Enkla tilltugg till glöggen! [caption id="attachment_19880" align="alignnone" width="652"] Varm brieost med honung och nötter är väldigt gott till både glögg och söta vita viner.[/caption] Varm brieost med honung, nötter och ugnsbakade vindruvor En drömmande god osträtt! Vindruvorna är perfekta till. 6 bufféportioner 45 minuter 500 g vindruvor, helst ekologiska, valfri färg 500 g brieost, 1 rund 2 msk honung Till servering 2 dl hackade nötter, ca 200 g. T.ex valnötter, cashewnötter, hasselnötter honung, rumstempererad och mjuk Gör så här! Sotad lax med citronhollandaise - gott till glöggfesten! Lägg druvorna på en bakplåtspappersklädd plåt och ringla honungen över. Rosta i varm ugn på 250° i 15–20 minuter. Håll uppsikt. Lägg osten på ett ugnsfast fat och låt gå med i ugnen de sista 5–7 minuterna. Rosta de hackade nötterna i en torr, het panna. Vid servering, lägg druvorna på osten, strössla över nötterna och ringla över lite honung. Servera direkt. Middag istället för glöggmys? Då är en krämig saffransdoftande fisksoppa med räkor både gott och värmande! Recept och styling: Sandra Palmqvist Foto: Christina Uhlin