Goda ostpajer till kräftskivan Västerbottenost är en ypperlig och god lagrad ost till en ostpaj till kräftskivan. Här i sällskap med kantareller. RECEPT - VÄSTERBOTTENPAJ MED KANTARELLER Eller vad sägs om en grönsakspaj med rödbetor och getost? En oväntad höjdare att servera ihop med kräftor. Käftornas sälta går mycket väl ihop med sötman från rödbetorna och krämiga getosten. RECEPT - GRÖNSAKSPAJ MED RÖDBETOR OCH GETOST Denna ostpaj är verkligen enkel och serveras med rom, rödlök och creme fraiche. Med lite extra smak av dill i pajskalet så är denna ostpaj supergod till kräftorna med mycket dillsmak på kräftskivan. älskar du dill så ta i 2 msk hackad i fyllningen med. RECEPT - OSTPAJ MED SMAK AV DILL HÄR - finner du ännu fler recept på matiga pajer till kräftskivan. AV SANDRA PALMQVIST