[caption id="attachment_17111" align="alignnone" width="700"] Kan det bli enklare? och gott givetvis.[/caption] Grön plätt med löjrom och räkor • 4 pers • 20 min 1 grön squash 1 litet ägg 50 g fetaost svartpeppar ev salt matfett till stekning Servering 1 dl crème fraiche 80 g löjrom eller annan sorts rom ½ dl finhackad gräslök ½ dl finhackad rödlök 20 handskalade räkor 1.Riv squashen grovt och krama ur den väl. Blanda ihop med ägg och fetaost och ta några varv med pepparkvarnen. Salta eventuellt, fetaosten och rommen har bra sälta. 2.Forma fyra squashplättar och stek dem på medelvärme i matfett i ca 5 minuter, tills de blir fint gyllenbruna på båda sidor. Se till att det är en fin yta, annars kan de vara svåra att vända. 3.Toppa plättarna med crème fraiche, rom, gräslök, rödlök och räkor. Tips! Perfekt som förrätt till kräftskivan. Om du vill kan du byta ut räkorna mot kräftstjärtar. Funkar superb! Puss//Sandra