[caption id="attachment_18390" align="alignnone" width="700"] Enkelt och snabbt! Det bästa är att du kan använda både mörk, ljus eller vit choklad. Och toppa med precis vad du vill![/caption] Ta valfri choklad. Mörk, ljus eller vit. Ca 200 g. Hacka chokladen fint och smält. Smeta ut på bakpapperklädd bricka. Strössla över valfri topping. Totalt ½-1 dl. Ställ kallt att stelna. Bryt i mindre bitar och njut! Topping: Hackade nötter Torkade blommor Torkat frukt Även torkade örter i mindre mängd kan ge ett lyft. Pulver av olika slag: lingon, ingefära, lakrits, matcha Diverse godis, grovhackat. 3 sätt att smälta choklad på! Micron. Lägg finhackad choklad i en plastskål som tål microvärmen. Kör några sekunder i taget och rör emellanåt. Effekten beror på just din micro. Börja hellre på lägre effekt. I vattenbad. Lägg finhackad choklad i en rostfri skål. Sätt den skålen i en kastrull som passar så bra att ca 1/3 av skålen åker ner i kastrullen, och resten vilar ovanpå och inga glipor runtomkring mellan skål och kastrull. Kastrullen fylls med ca 2/3 vatten. Vattnet får ej röra vid skålen. Sätt igång värmen på spisplattan. När vattnet blir varmt (ej koka), smälter chokladen av ångan som värmer skålen. I ugnen. Lägg finhackad choklad på en bakpapperklädd plåt. I tunt lager utan för stora hål. Sätt i varm ugn på 100°. Smälter på ca 1-2 minuter. Ta ut och smeta till ev hål med en sked. Perfekt till just detta recept. Se till att chokladen är riktigt finhackat bara! PUSS//Sandra