[caption id="attachment_22266" align="alignnone" width="700"] Enkelt, gott och så himla enkelt att laga! En krämig sillsallad på matjesill sitter som en smäck på påskbordet.[/caption] Krämig nubbesallad i glas med knäcke och rom Antal: 8 stycken snapsglas a`6 cl Tid: 30 minuter ½ dl crème fraiche 2 msk kaviar 1 burk matjessill, ca 200 g ½ liten rödlök 10 g gräslök 10 g dill 2 kokta potatisar, ca 150 g 1 kokt ägg salt och peppar tillbehör 1 burk röd rom, ca 40 g knäcke Gör din sillsallad så här! 1. Rör ihop creme fraiche och kaviar. 2. Häll av och skär ner matjesillen, hacka rödlök fint, hacka dill och gräslök, tärna ner potatisen i små bitar och ägget likaså. 3. Tillsätt allt du skuret till krämen och smaka av med salt och peppar. 4. Vid servering lägg upp i små glas med en bit knäcke ovanpå glaset med lite rom. Recept - fyllda ägghalvor med het räkröra Recept och styling: Sandra Palmqvist Foto: Helene Linsjö