[caption id="attachment_16156" align="alignnone" width="654"] Lets go bananas![/caption] Banan på pinne Enklare "glass" finns inte! God och nästan lite nyttig! •6 st •30 min + 1 h i frysen 3 mogna bananer 200 g mörk choklad 6 glasspinnar, går att köpa på t.ex Panduro Hobby Förslag på toppings Godiskulor/strössel Hackade nötter Hackad choklad Hackad kola 1. Skala och dela bananerna. Sätt fast pinne i bananhalvorna och lägg på en bakpapperklädd bricka. Ställ i frysen 1 timme. 2. Smält chokladen. Förbered och ta fram dina toppingar. 3. Ta ut bananerna och skeda över rejält med choklad så att bananerna täcks. Låt överflödig choklad rinna av, eller skrapa lätt med skeden. Garnera direkt. Servera! Tips: Chokladen stelnar snabbt, så du måste också vara snabb. Det går bra att sätta tillbaka bananerna i frysen igen för att servera senare. Om de sätts i frysen igen så låt bananerna stå i rumstemperatur 10-15 minuter innan servering. Då är bananen fortfarande kall, men ändå lite krämig. Recept Sandra Palmqvist Bild Ralph Månsson