[caption id="attachment_23101" align="alignnone" width="700"] Ugnsbakad pumpa med salsicciakorv, ostfylld tortellinipasta, grönkål och granatäpple. En ljuvlig kombination![/caption] Ugnsbakad pumpa med salsiccia, ostfylld tortellini, granatäpple och grönkål Antal: 2 portioner Tid: 30 minuter ½ st butternutsquash 100 g grönkål 1/2 st granatäpple 2 msk neutral olja 150 g färsk salsiccia (färsen vi vill åt) 200 g ostfylld färsk tortellini salt peppar ½ dl hyvlad parmesan Den lite kryddiga korvfärsen i salsiccian smakar gudomligt ihop med det friska granatäpplet och söta pumpan! [caption id="attachment_23102" align="alignnone" width="700"] Pumpa är en gott i både kakor och mat. Passar väldigt bra ihop med det söt/friska granatäpplet och smakrika korvfärsen från salsiccian.[/caption] Gör så här! Skär pumpan i mindre bitar, ansa, skölj och dela grönkålen. Ta ut kärnorna ur granatäpplet. Ugnsrosta pumpan med lite olja, salt, peppar i varm ugn på 225° i 15-20 minuter. Behöver inte få färg. Ska bli mjuk. Skär ett snitt i salsiccian och ta ut färsen. Dela i mindre bitar. Stek den i en varm panna med lite olja. Tillsätt grönkålen mot slutet (strax innan servering och när pumpan är klar) och koka pastan. Vid servering: häll av pastan och lägg på en stor tallrik. Toppa med salsiccia/kålfräset, pumpan, granatäpplekärnor och parmesan. Servera! Recept & styling: Sandra Palmqvist Foto: Helene Linsjö