[caption id="attachment_16876" align="alignnone" width="635"] Vad sägs om denna läskande lakritsdrinken![/caption] Som en explosion i munnen blir Sandras chokladbollar med lakrits. Prova! Mammsens Liquorazz 2 cl Ljus Bacardi 2 cl Licor 43 ½ dl frysta hallon ½ msk sockerlag 1 cl citronjuice 4 cl tranbärsjuice ½ tsk lakritssirap 5 cl Ginger Ale Gör så här: 1.Lägg de frysta hallonen i en shaker och muddla dem tillsammans med sockerlagen. Häll över i ett lågt drinkglas, fyll på med krossad is. 2.Häll sprit och juice samt lakritssirapen i en shaker, och skaka med is och mycket kärlek. 3.Fyll upp glaset (använd en sil för att separera isbitarna) och toppa sedan glaset med Ginger ale. Garnera förslagsvis med några hallon och en citronmeliss. Smaklig dryck! Vad sägs om denna ljuvliga citron- och lakritscheesecake! Puss//Sandra Bistro Mammsen Omtalad Bistro på Södermalm i Stockholm som drivs av Jens Hjorth. Namnet Mammsen syftar på Jens mamma. Det var hon som väckte hans matintresse som barn och mycket av maten har influenser från hennes recept. Tyvärr gick hon bort strax innan restaurangen öppnades och Jens valde då att hedra henne genom att döpa sitt ställe till Bistro Mammsen. Drinkrecept av Jennie Pihl, Bistro Mammsen