Japansk mat ligger mig varmt om hjärtat. När jag jobbade som kock i New York City kom jag ännu närmre denna fantastiska matkultur! Jobbade sida vid sida med sushikockar från Japan. Ibland blev det språkbarriärer, men sushikockarna (som jag fortfarande har kontakt med idag) och min dåvarande köksmästare Johan Svensson lärde mig allt från att stycka fisksorter som jag aldrig sett förut, röka Kobebiff till perfektion, smaksätta kött med yuzu, skära yellow tail perfekt med en riktig sashimikniv till att göra desserter med sojabönspasta. Du som också är förtjust i den japanska matkulturen har nu chansen att sukta ännu mer i denna nyutgåva! Cirka 40 recept och en härlig skildring av en fantastisk gastronomisk stad! Förlag: Natur & Kultur Författare: mat- och dryckesskribenten Petter Bjerke Fotograf: Gustav Karlsson Frost Formgivare: Markus Karlsson Frost Enjoy! //Sandra