Mina bästa middagar på vardagen är de som går snabbt! och middag på plåt går snabbt. Lägg på en plåt, krydda och tjoff in i ugnen. Under tiden kan man packa upp jobbväskan, ta en dusch, gå ut med hunden eller vad man nu vill göra. Kanske bara ta det lugnt? När jag gör någon rätt med kyckling, så blir det oftast som ovan. Upp på plåt, med eller utan bakpapper under, öser på diverse kryddor (kan sällan gå fel. Var inte rädd). Jag gillar vitlök, chili, timjan och så brukar det åka på någon blandning som jag fått eller köpt en gång. När kycklingen har gått ca 1/3 av tiden, så åker rotisar in i andra änden av plåten. eller runtom kycklingen. Blandade rotisar skurna i mindre bitar och också ganska rikligt med kryddning. Eller örter från frysen. Tar sällan olja på. rotfrukterna är fuktiga från beredningen, så kryddorna fastnar ändå, + att kycklingen släpper fett som rotisarna kommer att fånga upp. Win/win liksom. Till detta äter jag gärna en kall sås gjord på yoghurt. De något bruna bilderna på maten är från min mobil hemma i mitt kök på en dålig ljuskväll. ;) PUSS//Sandra