[caption id="attachment_16590" align="alignnone" width="640"] En svennefrukost, ägg, keso, kaviar. Avocadon är lite lyxigt kanske.[/caption] Mån: Tonfisk på Drottninggatan 35 i Helsingborg. Tis: Ost & kex, rödvin (pallade verkligen inte fixa middag. hade en något tråkig dag med om jag minns rätt) Ons: Färsk torsk från fiskdisken på Coop, kokt mandelpotatis, broccoli, blomkål, rårörda lingon, skirat smör. Tors: Kokt ägg, kaviar, knäcke, yoghurt. The och varm havremjölk. Fre: Hade en väninna på besök, så det blev kyckling i ugn, potatis, sallad, vin, kaffe, tryffel. Lör: På lokal (Hos Bo i Helsingborg). En 5-rätters med vinpaket. Sön: Sen frukost med ägg och knäcke, sen blev det bara äpplesmulpaj till middag. Går ut och äter kanske 2 ggr/månad. Att gå ut på lokal 2 ggr/vecka hör inte till vanligheterna. Ej heller att äta smulpaj till middag. Hemma äter vi mest fågel, vegetariskt och fisk. Min bättre hälft äter nämligen inte kött. Ikväll blir det enkel middag. Vad vet jag inte än. Det får jag se när jag tittar in i kylskåpet. [caption id="attachment_16591" align="alignnone" width="640"] Tonfisk med asiatisk touch. I detta fall en sen "alla hjärtansmiddag".[/caption] [caption id="attachment_16592" align="alignnone" width="640"] När man inte orkar laga middag.[/caption] [caption id="attachment_16593" align="alignnone" width="640"] Enkelt och gott! Ugnsbakad torsk, kokt potatis, lingon, grönt.[/caption] [caption id="attachment_16594" align="alignnone" width="640"] Lördag och "på lokal". Meny med vinpaket på "Hos Bo" i Helsingborg.[/caption] Kram//Sandra