Ibland är jag lite nördig. Jag jobbar inte bara med mat utan det har även blivit en del av mig som person. Läser om mat, tänker på mat och framför allt äter jag mat. Gillar att testa nya restauranger och är väldigt svag för matmarknader med delikatesser från världens alla hörn. För ett tag sen var jag på ett matevent i Malmö som heter "Till bords med Berghe". En "pop-up" restaurang där det för varje gång är nya kockar och olika lokaler. Unga som gamla med intresse för mat och dryck får sätta sig till bords vid uppdukade långbord. Denna gången var det en georgisk afton med genuin mat och naturviner från Georgien. Det var en fantastisk kväll! Jag hoppas ni får en underbar helg! Själv får jag finbesök av en gammal kollega och vän från tiden som kock i New York City. Vad vi ska göra? Äta och laga mat förståss! Och enligt meteorologerna så har sommaren redan kommit till Skåne! Det gillar vi! [caption id="attachment_9765" align="alignnone" width="430"] Värdinnan Anna Berghe välkomnade med ett glas bubbel![/caption] [caption id="attachment_9766" align="alignnone" width="430"] Snart till bords![/caption] [caption id="attachment_9767" align="alignnone" width="430"] Fullt hus.[/caption] [caption id="attachment_9768" align="alignnone" width="430"] Maten serverades familystyle. Mycket trevligt![/caption] [caption id="attachment_9770" align="alignnone" width="430"] Mmm...grillspett![/caption] [caption id="attachment_9771" align="alignnone" width="430"] En bordsskål![/caption] [caption id="attachment_9772" align="alignnone" width="430"] Mätt & glad redo för dessert![/caption] [caption id="attachment_9773" align="alignnone" width="430"] Vilket var mjukglass![/caption] [caption id="attachment_9774" align="alignnone" width="430"] Den...slank ner...[/caption] [caption id="attachment_9775" align="alignnone" width="430"] ...och kvällens viner.[/caption]