Malmöfestivalen har dragit igång med mycket musik, mat och nöjen! Utan att ha läst några recensioner eller förhört mig i bekantskapskretsen om vilken mat som var bra, strosade jag ner igårkväll för att ta mig en tur bland matstånden. Och ni som går efter filosofin att om där inte är kö så är det inget bra? Strunta i det och gå på känsla och intresse över att prova något nytt istället. Kom ihåg! Smaken är som baken; delad. [caption id="attachment_11338" align="alignnone" width="430"] Dansk fläskestek; två rejäla bitar saftigt kött, äpplemos och rödkål i bröd. Mat i min smak! Dock förbannat tråkigt bröd, men bra sälta och knaprig svål. Husie FF.[/caption] [caption id="attachment_11339" align="alignnone" width="430"] Varför ändra på ett fungerande koncept? Cajun chicken från Louisiana.[/caption] [caption id="attachment_11340" align="alignnone" width="430"] Bubbies; smaksatt glass i ett hölje av rispasta. Tyckte mer att höljet smakade som söt sojabönspasta. Choklad- och jordnötssmör blev min favorit. För 100 spänn får du 5 stycken.[/caption] [caption id="attachment_11341" align="alignnone" width="430"] Klok mat.[/caption] Provade även fisktacos hos Casual street food. Fantastisk!! Tyvärr ingen bild, men det behövs inte. Du som är i närheten av Malmö; Ät den!! Sist ut innan mättnadskänslan blev alltför påträngande var risbladsrullar eller även kallat summerrolls. Det är något av en favorit hos mig. Är beronde av den klassiska dressingen som serveras till. Tyvärr tyckte jag inte att rullarna hos Rice & Soup höll måttet. Inte alls. Malmöfestivalen pågår till fredag. Ses i vimlet!