Årets bästa dessert fick du ta del av i nr 48. En härligt len parfait med smak av pepparkaka och vit choklad. Missade du den där så får du här receptet: ca 4-6 personer ca 30 min + tid i frys 4 äggulor 3 dl florsocker 1,5-2 tsk pepparkakskryddor 1 dl turkisk yoghurt 3 dl vispgrädde 40% 100 g hackad vit choklad Vispa äggulor, florsocker, yoghurt och pepparkakskryddor fluffigt med en elvisp i en bunke. Ställ åt sidan. Vispa grädden luftig i annan bunke. Vänd ner grädden och den hackade chokladen i äggvispet. Häll upp smeten i en form som rymmer ca 2 l och låt stå i frysen ca 4-6 timmar. Vid servering doppa formen i hett vatten och stjälp upp. Servera gärna med 3 dl lingon från frysdisken som blivit värmda med 1 dl strösocker. Puss! //Sandra [caption id="attachment_13229" align="alignnone" width="430"] Mjuk & len parfait med smak av pepparkaka & vit choklad.[/caption]