....och här kommer bilderna från den fantastiska maten som kocken Paul Svensson lagade till oss på "lilla örtskolan" härförleden! Bilderna är dock fotograferade med min mobil, men visst ser det gott ut! [caption id="attachment_12389" align="alignnone" width="430"] Tilltugg: råbiff på flankstek, kapris, lök, buskkrasse och rosmarin.[/caption] [caption id="attachment_12390" align="alignnone" width="430"] Tilltugg: matjesill, dill, gräslök, smörkokt potatis, senap.[/caption] Fisk: torsk, brynt smör, äppelmynta, bönor, ärtor [caption id="attachment_12392" align="alignnone" width="430"] "orörd omelette": pocherat lantägg, dragon, friterad lök, riven lakritsrot, kantareller.[/caption] [caption id="attachment_12393" align="alignnone" width="430"] Kött: orimmat fläsk, kräm på senap och persiljerot, bladpersilja, persiljerot, kruspersilja.[/caption] [caption id="attachment_12394" align="alignnone" width="430"] Fågel: kyckling från Bosarp, thaibasilika, koriander, morot, ingefära.[/caption] [caption id="attachment_12395" align="alignnone" width="430"] Ost: brynt sallad med ädelost, libbsticka, krutonger karamelliserade i honung.[/caption] [caption id="attachment_12396" align="alignnone" width="430"] Dessert: äpple, fänkålsdill, smördeg. Ljuvlig!![/caption] Härlig inspiration eller hur? //Sandra