I veckan fick jag (och många andra) äran att vara med på en pressvisning av nya Clarion Hotel & Congress Malmö Live. Ett i mina ögon fantastiskt bygge! Konsertsalen var så vacker att jag nästan grät. Marcus Samuelssons restaurangkoncept Kitchen & Table ligger på 25 våningen, med en rejäl utsikt utöver Malmö! Middag med familjen, en after work eller bara käka själv, lugnt och stilla i baren! Restaurangen har ett öppet kök och det blir även 12 sittplatser i baren där du kan sitta och käka. Fun dining istället för fine dining kan man säga! (Inga bilder därifrån för det var fortfarande ej färdigt). Nedan har du utsikten från ett rum på 13 våningen. Alla som var på pressvisningen fick sen käka lunch i restaurangen på bottenplan: Eatery Social Taqueria. Lite enklare käk med betoning på Tex Mex. Vi åt bl.a fisktacos, hummersallad, tartar med misomajonnäs och en falafel med en dressing gjord på sesam, svart vitlök och spiskummin. Köksmästare är Frida Nilsson, finalist i Kockarnas Kamp på TV4 2014. En driven och mycket duktig kock! Till dessert fick vi gräddglass med smak av yuzu, smulor på malt & nötter, ett yuzogele, fudge och karamelliserat mjölkskinn. Allt signerat av Joel Lindqvist, vinnaren av Dessertmästarna på kanal 5. Till kaffet hade Joel gjort dessa pralinerna! I formen som en dödskalle och fyllda med ganache på karamelliserad banan och Tequila! Fotograf Kicki var med på plats. Vi passade på att förbereda framtida jobb. Kan inte säga så mycket mer nu, men håll utkik i Allers! Och så fick jag mig en pratstund med min gamle chef Marcus! ....och till slut selfies och groupies till höger och vänster! (Jag var ganska starstrucked). En väldigt rolig dag på jobbet! Däremellan har vi jobbat sena kvällar på redaktionen denna vecka. Det resultatet får du se i början av Juni! Trevlig helg!//Sandra