[caption id="attachment_16681" align="alignnone" width="640"] Lax, knäcke och kanske en kall öl på det. Mums![/caption] Snabba Gummackan •4 pers •20 min 200 g kallrökt lax ½ dl hackad dill, ca 20 g 1-1 ½ msk dijonsenap ¼ gurka salt och peppar Tillbehör 1 dl creme fraiche kapris ½ finhackad rödlök knäckebröd 1. Skär ner laxen i små tärningar. Skölj gurkan och gör likaså med den. 2. Rör ihop med dill och senap. Smaka av med salt och peppar. ev mer senap. 3. Arrangera på knäcke med tillbehören. Vill du ha det något matigare så servera nykokt potatis till! Tips! Om du vill kan du även blanda upp laxen med en färdig hovmästarsås! Ca 2 msk räcker väl och så kan den som vill, ta mer själv. Puss//Sandra Bild: från mitt Instagramkonto